Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

Loopbaancentrum Tour is het nieuwe schakelpunt voor de touringcarsector

Een APK voor jouw loopbaan 
Weten waar vacatures zijn? Jezelf presenteren aan een mogelijke nieuwe werkgever? Loopbaancentrum Tour brengt vraag en aanbod van werk bij elkaar. Loopt jouw contract binnenkort af of ben je op zoek naar een mooie nieuwe baan? Wij helpen je graag op weg. Al lang niet meer gesolliciteerd? Of weet je wel dat je wat anders wil, maar nog niet precies wat? Je wordt bij het Loopbaancentrum professioneel begeleid bij het vinden van een nieuwe baan.

Vraag en aanbod

Loopbaancentrum Tour informeert je over actuele vacatures, helpt bij het maken van een CV en het schrijven van een goede motivatie. Je kunt ook oefenen met bijvoorbeeld het voeren van een sollicitatiegesprek en we kunnen je alles leren over de nieuwe manier van solliciteren via social media LinkedIn en Twitter. We delen handige sollicitatietips en helpen bij het soepel laten verlopen van een eerste contact met een nieuwe werkgever. Je kunt een eigen sollicitatiedossier aanmaken op jouw persoonlijke pagina.


Werk buiten het seizoen of buiten de sector
Kun of wil je niet meer werken in jouw oorspronkelijke beroep dan kunnen we je ook (tijdelijk) begeleiden naar een baan buiten de sector. Als je graag door wil werken in het laagseizoen en jouw werkgever heeft geen werkaanbod voor je, kun je bij Loopbaancentrum Tour terecht om te zoeken naar tijdelijke aanvullende werkzaamheden.


Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding bij Tour is heel praktisch en gericht op het leggen van contact met zowel werkgevers als medewerkers. Samen met een adviseur breng je in kaart welke competenties en talenten je in huis hebt en welke mogelijkheden er daarmee voor jou op de arbeidsmarkt zijn, zowel binnen de sector als daarbuiten. Ook met de praktische zaken zoals het CV, de sollicitatiebrief en het sollicitatiegesprek helpt de loopbaanadviseur je verder.  


Het Loopbaancentrum reikt je praktische handvatten aan, maar het initiatief ligt bij jezelf. Jij neemt natuurlijk zelf stappen in de goede richting.


Meld je bij ons voor een intakegesprek. Resultaat van dit intakegesprek is dat je met een maatwerkplan verder kunt. Bij Loopbaancentrum Tour helpen we je graag om goed voorbereid op weg te gaan.


Aan de slag?
Aan de slag met jouw loopbaan? Neem contact op met FSO.