Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

Baantraining touringcar

Uit onderzoek blijkt dat 98% van alle ongelukken wordt veroorzaakt door menselijk falen! Dit heeft in veel gevallen te maken met onvoldoende defensief en alert rijgedrag. Deze baantraining richt zich daarom op gedragsverandering door bewustwording. Om dit te bereiken wordt u geconfronteerd met o.a. noodsituaties en daardoor leert u uw eigen beperkingen kennen. Zo levert deze training een bijdrage aan verantwoord rijgedrag en vergroot het uw voertuigbeheersing.


Belangrijk: U neemt deel met uw “eigen” touringcar, waardoor u hier meer vertrouwd mee raakt. Ondanks het grote praktijkgedeelte is dit een theoriecursus voor Code 95.

 

Inhoud:

  • Invloed van weersomstandigheden
  • Noodstop of stroef en glad wegdek
  • Ongeval oorzaken
  • Zit- en stuurhouding
  • Spiegelafstelling
  • Gladde bocht en gripcirkel

 

Kosten

Speciale prijs voor deze Code 95 opleiding: € 185,00 per persoon. Na 15% subsidie vanuit FSO komt de prijs uit op € 157,30. Dit bedrag is exclusief BTW, aanmeldkosten CCV, lunchkosten en eventuele kosten voor de locatie en voor een bus!

De toekenning van de 15% FSO subsidie is als volgt geregeld. U ontvangt rechtstreeks een nota van de opleider. Vervolgens stuurt u een kopie van deze nota samen met een kopie betalingsbewijs toe aan FSO. Op basis van de ontvangen stukken kent FSO u een subsidie van 15% toe. 

 

Let op: naast bedrijven kunnen ook individuele chauffeurs die (tijdelijk) geen werkgever hebben, maar toch hun Code 95 scholing op peil willen houden, zich inschrijven voor deze Code 95 opleiding. Heeft u als bedrijf of als individuele chauffeur belangstelling voor deze cursus stuur dan een berichtje naar aeno@stichtingfso.nl of neem telefonisch contact op.

Voor alle hieronder aangeboden opleidingen geldt nadrukkelijk: onder voorbehoud van voldoende deelname!

Geen actieve items gevonden
Datum Plaats Beschikbaar Inschrijven